maandag 22 januari 2018

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met Maarten Heijmans

Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met Maarten Heijmans
In Tims ^ tent: maar dan in een bungalow interviewt Tim een nieuwe reeks bijzondere gasten. In de eerste aflevering komt Maarten Heijmans langs, de acteur die een Nipkowschijf, een Gouden Kalf en zelfs een Emmy won. 
We kennen hem als de vertolker van Ramses Shaffy: Maarten Heijmans. Hij is 33 jaar maar won al een Nipkowschijf, een Gouden Kalf en zelfs een Emmy. Maarten weet sinds hij als kind in een musical speelde zeker dat hij op de planken wil staan. Hij is nu te zien in de bioscoopfilm Weg van jou, speelt volgend theaterseizoen (2018-2019) bij Toneelgroep Amsterdam en is volgend jaar te zien in het tweede seizoen van KLEM. Maarten speelt uiteenlopende rollen, maar wie is Maarten zelf?
Over Tims ^ tent: maar dan in een bungalow
Gourmetten, wildspotten en houthakken. Deze winter doet Tim het allemaal met zijn gasten op een gezellig bungalowpark midden op de Veluwe. Ver weg van de grote stad en middenin de natuur neemt Tim uitgebreid de tijd om bijzondere mensen te leren kennen. Serieus, grappig en ontroerend: deze winter wordt de warmste ooit.
Tim ontvangt naast Maarten ook zangeres Naaz, dichter Derek Otte en Nina Pierson, oprichter van SLA en website Bedrock, in zijn bungalow.
Uitzending: zondag 28 januari, direct na Zondag met Lubach, om 22.30 uur op NPO 3 en online via vpro.nl en YouTube.
Bron: (foto) VPRO